OPP × Vintage

Oulun Paitapaino Unoriginals-tuotesarjan ensimmäiset kolme luomusta on suunniteltu lieventämään ikäkriisin tuottamaa tuskaa. Käsittämättömän tyylikäs lahja missä käyttäjän vuosirenkaat jalostuvat laadun takeeksi osoittaa ennen kaikkea sitä, miten paljon välität ikääntyvästä juhlakalusta ja kuinka erinomainen tyyli- sekä huumorintaju hänen lahjojallaan on.


PAINATUS

Painatukset toteutetaan tilauksesta Oulun Paitapainossa laadukkailla lämpösiirtomenetelmillä. Painomateriaalina on puolimatta 55 µm (mm:n tuhannesosa), Öko-Tex standardisoitu, kierrätettävä ja allergisoimaton polyuretaani joka kestää valmistajan mukaan jopa 80°C pesua. Kuvien koko paidassa on reilu, vähintään 28cm korkea ja 24cm leveä.


YKSILÖINTI

Valitse haluamasi printti ja paitakoko. Tilauksen jälkeen ilmoita osoitteeseen [email protected] millä ikävuodella ja syntymävuodella haluat kuvan painettavan ja muutamme sen veloituksetta. Erikoistoiveet ovat mahdollisia ja hinnoitellaan erikseen.


PAITA

Toteutamme painatukset paidoille jotka kelpuutamme myös omaan käyttöömme. Pidämme mallistomme tärkeimpinä ominaisuuksina mallia, laatua, mukavuutta, kestävyyttä sekä ekologisuutta. Olemme vuosien saatossa käyneet läpi satoja paitamalleja ja tuore STANLEY/STELLA : Creator t-paita täyttää asettamamme kriteerit. Olemme listanneet tuotekuvaan tuotteen tärkeimmät ominaisuudet, sertifikaatit sekä senttimittataulukon. Suosittelemme painetuille paidoille 40°C pesua nurinpäin.


TOIMITUS

Toimitamme tuotteen matkahuollolla lähimpään noutopisteeseen tai kirjepostina esimerkiksi suoraan lahjan saajalle. Voit kirjoittaa toiveesi toimitustavasta tilauksen jälkeen osoitteeseen [email protected] Toimitusaika on noin 5 arkipäivää varastotilanteesta sekä tilausjonosta riippuen. Vaihto ja palautus yksilöidyissä tuotteissa sovitaan aina tapauskohtaisesti.


ps. Pahoittelut, mutta meidän verkkokauppasovelluksessa ei ole vapaaviestikenttää joten toimitustapa ja vuosiluvut on ilmoitettava erikseen sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Osta tämä
  • alkaen 35,00 €
100% SSL Secure